Garsoniere

Inchiriere garsoniere in regim hotelier Bucuresti in conditii excelente. Unitatile de cazare sunt renovate anual si imbunatatite pentru clientii nostri!

Garsoniera CEC4 - Piata Alba Iulia, Rond Alba Iulia

Garsoniera 40 €/zi
1-2 Oaspeti 1 Dormitoare 1 Bai Printeaza pagina

Garsoniera de inchiriat in regim hotelier in Bucuresti ,CEC4, este modern amenajata, situata in zona Piata Alba Iulia. Aceasta va ofera o ambianta placuta, facandu-va sa va simtiti relaxat intr-o camera de zi, iar dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dotata cu toate accesoriile necesare confortului dumneavoastra. Bucataria este complet mobilata si utilata, cu filtru de cafea, cuptor cu microunde, aragaz etc.

Serviciile de inchiriere garsoniere si apartamente in regim hotelier in Bucuresti oferite de Rent-Apartament.ro sunt de cea mai inalta calitate, iar locuintele in regim hotelier oferite sunt extraordinare. Ramane ca dumneavoastra, clientii nostri sa va spuneti parerea.

Accesul catre mijloacele de transport se face foarte usor avand posibilitatea de a opta pentru metrou fiind cel mai rapid mijloc de transport in oras sau pentru cei ce doresc sa admire imprejurimile pot alege sa circule cu autobuzul sau cu un taxi. De asemenea locatia este securizata avand la parterul blocului interfon.

Formular Rezervare

* Preturile afisate nu contin TVA!
Va sugeram sa cititi si termenii si conditiile de rezervare!